BIM Integration

Vi understøtter en række integrationsflows som brugeren kan benytte hvad enten om du er ny bruger i LCAbyg eller selv vil udvikle din egen trejdepartsintegration til programmet. Du kan læse om mulighederne nedenfor.

Excel værktøj (lite)

Det er nu muligt at opbygge bygningsmodellen via Excel lite værktøjet. Excel værktøjet kan være en hjælp til brugere med minimal erfaring med LCAbyg 5. Værktøjet er tiltænkt den tidlige designfase, hvor der i højere grad benyttes generisk data i LCA-analysen, fremfor produktspecifik data.

Derudover er Excel lite værktøjet også for brugere der gerne vil lave en hurtigere import/opbygning af bygningsmodellen men ikke benytter sig af json formatet.

Introduktion og hjælp kan findes i et ark i Excel filen.

Tredjepartsintegration via json formatet

Det er muligt at bruge json-formatet som en tredjepartsintegration i LCAbyg 5. Hvis du er ny i dette, har teamet bag LCAbyg 5 udviklet en guide, der kan hjælpe dig med at forstå, hvordan json kan bruges i LCAbyg 5. Guiden er på engelsk.

Det anbefales også at se webinarerne vedrørende json-formatet (de er på dansk).

Trejdepartsintegration via IFC (kommer snart)

I den kommende fremtid vil det være muligt at importere sin IFC eller obj fil i LCAbyg via værktøjet BIMStation som er udviklet af LCAbyg teamet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet